nukkuun palvelut

Apua kaikenikäisten lasten uniin.

Vastasyntyneen vanhempien unikoulu -verkkokurssi 39 €

Nukkuu™n  Vastasyntyneen vanhempien unikoulu -verkkokurssi on suunniteltu tiiviiksi kokonaisuudeksi odottajille ja vastasyntyneen (0-3 kk vanhan vauvan) vanhemmille.

Tämä kurssi sisältää tietopaketin vastasyntyneen unesta, jonka jokaisen vastasyntyneen vanhempien pitäisi tietää jo ennen vauvan syntymää. 

Näitä asioita harvemmin käydään läpi esimerkiksi neuvolassa ja tämä on yksi syy, miksi niin monet uniongelmat alkavat vanhempien riittävän tiedon puutteen vuoksi.

 Usein myös synnytykseen valmistautuessa unohtuu, että elämä jatkuu myös vauvan syntymän jälkeen, ja myös tuohon aikaan on hyvä valmistautua.

Tämän kurssin hyvin yksinkertaisilla ohjeilla, pystyt tukemaan vastasyntyneesi unta ja ehkäisemään mahdolliset myöhemmät uniongelmat ja nukkumaan itse paremmin alusta lähtien!

Kurssin jaksaa käydä ja omaksumaan sen sisällön, vaikka kärsisi sillä hetkellä itse univelasta tai aika olisi muuten kortilla.

Henkilökohtainen uniohjaus Zoomissa 4-18kk vauvat
1h, 89 €

Henkilökohtainen uniohjaus Zoomissa 4-18 kk ikäisten lasten vanhemmille. Ohjauksessa saat apua vauvan unihaasteisiin ja teemme suunnitelman parempien unien tukemiseksi olipa sitten haasteena päiväunet tai yöunet. Saat ohjauksen jälkeen ohjeet myös sähköpostiisi. Halutessasi voimme myös tehdä suunnitelman vanhempien oman unen tukemiseksi.

NUKKUUn uniwebinaarit

Uniwebinaareja järjestetään säännöllisesti vaihtuvin teemoin.

Verkkokaupan kautta näet tulevat webinaarit. 

Liittymällä NUKKUUn  sähköpostilistalle saat ensimmäisten joukossa tietoa webinaareista.

Uniohjaus 0-3 kk vauvojen vanhemmille Zoomissa 1h, 89 €

Henkilökohtaiset ohjeet vastasyntyneen unien tukemiseen ja tietoa vastasyntyneen unesta odottajille ja vastasyntyneen vanhemmille. Sisältää myös Vastasyntyneen vanhempien unikoulu -verkkokurssin.

Haluatko kysyä jotakin?

Jos vielä mietit, mikä olisi juuri teidän perheelle sopivin vaihtoehto edetä unihaasteidenne kanssa, voit ottaa minuun yhteyttä ja kartoitetaan vaihtoehtojanne yhdessä!

Oletko valmis nukkumaan hyvin?

Nukkuulla autan sinua ja perhettäsi nukkumaan paremmin vaikka jo heti vauvan ensi päivistä lähtien.