virkisty nukkuu
lla

Lasten kanssa voi nukkua hyvin!

Parempia unia

Moi! Olen Saara. Uniohjaaja, Hypnosynnytysvalmentaja, kolmen lapsen äiti ja juristi.

Ensimmäisten kahden lapseni kanssa kamppailin unihaasteiden kanssa todella pitkään. Kolmannen vauvan synnyttyä ”varaa” huonoihin yöuniin ei enää ollut, sillä kahden vanhemman lapsen vauhdissa ei vain yksinkertaisesti pysynyt väsyneenä.

Kolmannen lapsen kanssa minulla oli jo kyllä todella hyvä käsitys vastasyntyneen vauvan unesta ja siitä, miten vauvan unta voi tukea lempein keinoin ja saada itsekin paremmin nukuttua. Alkuun vauvamme nukkuikin näiden keinojen avulla aivan loistavasti.

Tiedän, että voi olla vaikea uskoa, kun kerron, että vauvamme nukkui ensimmäiset kaksi kuukautta jopa 12 tuntia heräämättä. Sen, miten sain tämän onnistumaan, jaan sinulle Vastasyntyneen vanhempien unikoulu –verkkokurssilla.

Vauvan ollessa kolmekuinen sekä keskimmäinen lapsi että vauva olivat kuitenkin flunssassa samaan aikaan ja tämä johti siihen, että kummatkin herättivät toisiaan vuoron perään keskellä yötä. Koska aloin parin viikon jälkeen olla itse todella väsynyt, päädyin tarjoamaan ruokaa vauvalle jokaisella heräämisellä, jotta hän ei ääntelyllään herättäisi flunssaista keskimmäistä, joka taas usein jäi valvomaan pidemmäksi aikaa, jos heräsi.

Tästä alkoikin pidempään jatkunut kierre, joka johti yhä useampiin ja useampiin heräämisiin ja minun totaaliseen väsähdykseeni.

Tällä tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä huonot yöunet johtivat siihen, että hakeuduin  kouluttautumaan uniohjaajaksi ja perustin vauvojen vanhempien uniohjaukseen erikoistuneen NUKKUU™ :n, jotta voisin auttaa mahdollisimman montaa perhettä nukkumaan paremmin.

Lähestymistapani unien parantamiseen on lempeän kokonaisvaltainen ja huomioon otetaan aina koko perhe. Myös aikuiset saavat apua omaan nukkumiseen NUKKUUlla.

 

“hyvät unet kuuluvat myös pikkulasten vanhemmille.”

nukkuun perustaja, saara jämes

Miten pääsen mukaan?

Mukaan unikoulu -verkkokurssille, uniwebinaareihin ja varaamaan uniohjauksen pääset Synnyttäjän verkkokaupan kautta alla olevasta painikkeesta.